Hívjon MOST! 06-70-418-0477

Hogyan válasszuk ki a tökéletes karácsonyi ajándékot?

1.lépés: A keret

Nézzük meg először, hogy mekkora összeget tudunk rászánni az idei ajándékokra, és mindezt úgy, hogy felidézzük, kitől pontosan milyen értékű ajándékot kaptunk tavaly. Ne kövessük el azt a hibát, hogy egy doboz csokival állítunk be valakihez, aki tavaly egy Swarovsky nyaklánc-fülbevaló szettel lepett meg minket.

2.lépés: Tervezés

Ember tervez, Isten végez - tartja a mondás, ennek ellenére ne induljunk neki a böngészésnek anélkül, hogy legalább valamilyen hozzávetőleges irányunk lenne arról, hogy mit keressünk, különben elveszünk a millió lehetőség között és idő előtt adjuk fel, kifáradva, csalódottan a keresgélést. Nincs annál nagyobb hiba, ha türelmünket elveszítve kosárba teszünk valamit, amit megbánun, amint megérkezik vele a postás.

3.lépés: Okos keresés

Kezdd a főoldali ajánlatokkal! Időt spórolsz, ha kihasználod, hogy mások már válogattak előtted, és hidd el, ezek az áruk az év slágertermékei és bizonyos, hogy ár-érték arányban a legjobbak. Hosszú évek tapasztalatai emelett azt mutatják, hogy egy nagy ajándék, ami az ajándékozotthoz illik, amit szeretne vagy igazán jól tudna használni, sokszor többet ér, mint több kicsiből összerakott meglepi. De ha összeillő, egymást kiegészítő termékeket válpgatsz össze, egymás értékét növelik.

4.lépés: Utolsó simítások

Most jössz Te! A szíved és lelked a prezentációhoz is kell. Így hát tegyél bele apait-anyait a csomagolásba. Az ajándék önmagában csak egy ajándék - de mesés csomagolással, díszítéssel igazi emlékké teheted. De a kevesebb néha több: kisméretű ajándékot csak akkor tégy hatalmas dobozba, ha humort is csomagolsz mellé. Ne okozz csalódást.

5.lépés: Legyen B terved!

És végül: ne ijedj meg, ha az ajándékcserekor alul maradsz. Csak kattints ide és javíts a helyzeten a  már előre átgondolt pótajándékokkal, és kérj soron kívüli kiszállítást.

Ha betartod ezeket az egyszerű lépéseket, a leggyorsabb és legügyesebb karácsonyi ajándékvásárló leszel. És ezen a karácsonyon biztosan tudod majd, hogy milyen öröm adni!