Hívjon MOST! 06-70-418-0477

USB porszívó

Images
Cím:
USB porszívó
2 990 Ft
-+
Cikkszám:
1119
Termékcsoport: 
bigyók
Tags: 
férfiaknak, nőknek, unisex

Termék információ 

Régen a lakókocsihoz volt meg minden hordozható - kempingezős - elemes verzióban, ma az USB-re csatlakozó cuccok élik fénykorukat, hogy nehogy fel kelljen állni a laptoptól.
Lassan tényleg elég egy lakatlan szigetre egyetlen konnektor, abba a gépedet dugod, majd az USB-be minden mást. Szerinted melyik a kakukk tojás?
USB fridzsider, USB mosogató gép vagy USB porszívó? Nos mini porszívó és frigó biztosan működik USB-ről, a mosogató gépről én még nem tudok.
Karácsonyi ajándéknak kiváló választás a mini porszívó, ami LED-es világítással, 2 fokozatú szívási erősséggel rendelkezik, és a porzsákja is tisztítható, a feje pedig cserélhető. (Lehet ezen a ponton mégis inkább a barbibabának berendezett házak kellékeire kezd emlékeztetni ez az őrület.) Viszont roppant praktikus karácsonyi ajándék mert a billentyűzetből, számítógép belsejéből kiszippanytyúz minden koszt, jó a notebookunkhoz, de még az íróasztalunk rendbetételéhez is kiváló. A porszívó feje gyengéd gumiból van, így nem karistol meg semmit.