Hívjon MOST! 06-70-418-0477

Négylevelű lóhere

Images
Cím:
Négylevelű lóhere
1 590 Ft
-+
Cikkszám:
2444
Termékcsoport: 
trend & otthon
Tags: 
nőknek

Termék információ 

Kinek nem jön jól a szerencse? A következő év kezdetére, karácsonyra már lehet ajándékozni szerencsét! Magad indítod el a kis cserépben a négylevelű lóheréket nőni, vagy rábízod a megajándékozottra, hogy az elejétől maga nevelje, csak 18 nap és ott mosolyog rá a kis növényke képében a szerencse.
Évszázadok óta a négylevelű lóhere a szerencse jelképe, ami részben ritkaságával, részben ördögűző kereszt alakjával magyarázható. A papok azt állították róla, bármilyen betegséget meggyógyít. A druidád még többet tartottak e növény hatalmáról: szerintük megtalálóját képessé teszi arra, hogy a dolgok mögé lásson.

Ajándékozz karácsonyra szerencsét ezzel a különleges, nevelhető négylevelű lóherével, hiszen bárkinek, bármilyen alkalomra ötletes ajándék.

A négylevelű lóherét pár lépésben ültethetjük el. Beletöltjük földet a cserépbe, majd beleszórjuk a magokat és finoman beledolgozzuk a földbe nem túl mélyen. Ezután kevés vízzel kell megöntözni.

Rendszeres öntözést igényel! Érdemes meleg, lehetőleg napos helyen tartani. Körülbelül 18 napig tart, mire kikel a szerencse! Tökéletes karácsonyi ajándék ötlet, ha szeretnéd, hogy sokat gondoljon rád, aki ezt nevelgetni fogja.

A csomag tartalma:
egy mini cserép
speciális földet
magok

Mérete: 6,1 cm, átmérője 7 cm.