Hívjon MOST! 06-70-418-0477

Erotikus hétvége csomag buja pároknak

Images
Cím:
Erotikus hétvége csomag buja pároknak
11 990 Ft
-+
Cikkszám:
1157
Termékcsoport: 
érzéki & erotikus
Tags: 
férfiaknak, nőknek, unisex

Termék információ 

Karácsonyi ajándék szerelmespárok részére, akik nem vetik meg a vidám és játékos, buja együttléteket. A csomag tertalma: 1 zsák love zseton, 1 üveh prémium testfesték, 1db orgazmutron, avagy fejmasszírozó, 1csomag 2db-os kámaszutra dobókocka.
Az igazán relytett vágyak kifejezésére. A Love zseton olyan 9 db-os póker zsetonkészlet, amelyben jelen van vágy, szeretet és odaadás. Karácsonyi ajándékként Te leszel a legszebb ajándék, ami adható. Egy zsák élmény. Ha ezt adod, igérvényeket adsz, amit párod bármikor és bárhol beválthat, amikor csak ő akarja. A szolgáltatás, ami ezután nyújtasz , mindkettőtök örömére szolgál.
Az erotikus hétvége csomag lényege, hogy csak egymással vagytok elfoglalva, mert magatokra zárjátok az ajtót.Lehet ez a meglepetések hétvégéje. Mindenképpen vigyétek magatokkal, ha eluztatok kettesben, elmentek a szülök vagy leléptek végre a gyerekek a nagyihoz. Sor kerülhet az összes zseton beváltására. Lehet benne egy ágyban reggeli, ölelgetés, simogatás és persze felnőtt párokról van szó felkérés egy intim együttlétre.
Az orgazmutron használata nem csak kikapcsol, de felkorbácsolja a vágyaitokat és kedvet kaphattok bármihez is, mellesleg serkenti a vérkeringést, amitől azoknak a haja is kinő, akik már azt gondolják nem lesz többé, persze csak rendszeres használat esetén érhetjük el a kívánt hatást . Persze, nemcsak a fejbőrt lehet vele stimulálni.
1 üveg prémium testfesték: Shunga csokis testfesték - 100ml Sűrű, folyékony tejcsokoládékrém az erotikus testfestéshez, majd az eredmény lenyalogatáshoz. Az ecsettel festhetsz mintákat, írhatsz szavakat, izgató üzeneteket a partnered testére. A mozdulatokat gyorsíthatod, lassíthatod, játszhatsz az ecsettel. Kend fel a krémet kedvesed testére és nyalogasd le róla! Bárhova kenheted és bárhonnan lenyalhatod. Ahova nem jutott belőle, ott csak tegyél úgy, mintha azt nyalnád le. A szett egy fanyelű ecsetet is tartalmaz és 100ml-es, exkluzív üvegben szállítjuk.
Prémium 2db-os Káma Szutra Kockák Mikor először átadod az ajándékodat és kezébe veszi a párod a kis diszkrét dobozt , biztos lehetsz hogy egy őszinte mosoly lesz az arcán mikor megpillantja mit is rejt magában ez a. Hisz ezek a kockák egyértelműen tudatják vele hogy mik várnak rá belátható időd belül.... Kitűnő egyszerű játék, amivel egy kis fűszert dobhatok az intimitás területén. Hétvégi wellnes kiruccanásoknál semmi képpen ne felejtsétek otthon. Célzásértéknek is használható. Gondolj csak bele, egy nem várt pillanatban, mikor esteleg késő este még mindig a számítógépet bújja, csak elhúzod a fiókból a kockákat és elé gurítod a szándékaidat egy mindent elmondó mosoly kiséretében.
Biztos lehetsz benne, hogy érteni fogja hogy eljött a számítógép nyomkodásának a vége, és nem fog kérdezni semmit... Barátoknak, kollegáknak is kiváló karácsonyi ajándék, hisz ezekkel a kockákkal pajkos élményeket ajándékozhatsz Nekik! A dobókockán valóban a legizgalmasbb és legélvezetesebb pozitúrák találhatók. A csomag tartalma: 1db "helyszín" kocka 1db "pózok" kocka